top of page

Våra tjänster

Hemleveranser

Produkterna AOOex transporterar ställer höga krav på kyltemperatur så som tex. gourmetmat, mejeri, charkuteri, fågel och fiskprodukter samt barnmat och matkasse transporter. Utöver mat till hemmet transporterar och förser vi även mat till flyg och tågtrafiken. Vi transporterar såväl andra kylvaror som till exempel läkemedel vilket även det kräver låga temperaturer. 

Alla våra bilar är utrustade med digitala temperaturmätare som registrerar kyltemperaturen i realtid för att kvalitetssäkra livmedelshanteringen med obruten kylkedja. Digitala kyltemperatursloggar är tillgängliga för våra kunder.

jon-flobrant-187778-unsplash.jpg
Hemleveranser

Fasta stoppriser

Vi  har ett arbetssätt som är baserat på fasta stoppriser, för att kunden själv ska kunna beräkna alla sina leveranskostnader och själv kontrollera att inga extra avgifter tillkommit. Allt för att vi ska skapa ett så starkt förtroende mellan varandra som möjligt.

Fasta stopppriser

Helhetslösning

Vi har ett modernt kyllager på 1000 kvm som vi ompaketerar och kyllagrar matkassar, charkuteri samt mejeriprodukter. AOOex erbjuder helhetskoncept från varumottagning, ompaketering och hemleverans till slutkund. 

 

Helhetslösning

Smart Delivery Ruttplaneringssystem

Vi jobbar med Smart Delivery ruttplaneringssystem som optimerar och planerar våra leveranser för att vi på ett så klimatsmart sätt som möjligt ska kunna leverera våra hemleveranser snabbt och effektivt.

Vi bekräftar slutkunderna om exakta leveransdatum och tider. Detta skapar miljövänligare, säkrare och tryggare transporter för både våra kunder samt våra chaufförer.

Du som leverantör kan ansluta dig via våran nya API-system som underlättar beställning mot slutkund.

sdslogga.jpg
Ruttplaneringssystem

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller skulle vilja träffa oss!

Klart! Meddelandet mottaget.

AOO Express Kyltransporter AB 

Rörvägen 6,

136 50 Jordbro

info@aooex.se

070 - 740 60 62

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page